Trustpilot

BBR-Validering

Energimærkning erhvervsejendomme Odense, Fyn

BBR-Validering

BBR-meddelelsen er ejers ansvar, hvilket i mange tilfælde kommer bag på rigtig mange bolig- og bygningsejere.

Når vi udarbejder energimærker, arbejder vi helt naturligt med BBR-meddelelsen, og opdager i mange tilfælde fejl, i den eksisterende BBR-meddelelse; og det kan være alt imellem arealer til tekniske installationer.

Vil du ringes op?

Parcelhus, flerfamilie, blandet erhverv og bolig, erhvervsejendom

Når vi er i gang med et Energimærke, eller en bygningsgennemgang, er det naturligt at sammenholde de registreringer vi foretager undervejs med BBR-meddelelsen; og det er uanset om det er et parcelhus, rækkehus, flerfamiliebolig, blandet erhverv- og bolig eller erhvervsejendom. Et eksempel kan være, om den korrekte varmekilde er anført; det kan jo i disse grønne omstillingstider handle om skift fra eksempelvis gasfyr til fjernvarme eller varmepumpe.

DT & M
er certificeret ved

Skal BBR-meddelelsen korrigeres?

Såfremt du som kunde ønsker, at vi ved fejl i BBR-meddelelsen, skal stå for at få rettet op på fejlene, således at den pågældende BBR-meddelelse bliver korrigeret, så skal vi aftale det – det kommer der en særskilt fast pris samt aftale for.

Men vi besidder ekspertisen i at få korrigeret BBR-meddelelsen ifh. til de aktuelle registreringer vi alligevel har foretaget under det igangværende arbejde, og vi ved eksakt

– Hvem skal vi have fat i, i den pågældende kommune
– Hvad skal de vide
– Hvordan skal vi overbringe dem korrektionerne

Derfor bistår vi gerne; vi har de aktuelle og faktuelle fornødne data, og den pågældende BBR-meddelelse fremstår hermed som den skal. Og vor erfaring er, at det tager i reglen ca. 1 døgn – så modtager kunden en opdateret BBR-meddelelse.

BBR validering