Trustpilot

BBR-opmåling

Energimærkning erhvervsejendomme Odense, Fyn

BBR-opmåling

BBR-meddelelsen er ejers ansvar, hvilket i mange tilfælde kommer bag på rigtig mange bolig- og bygningsejere.

Når vi arbejder med enten energimærke eller BBR-opmåling, arbejder vi helt naturligt med de aktuelle registreringer i BBR-meddelelsen, og opdager i mange tilfælde fejl, i den eksisterende BBR-meddelelse; og det kan være alt imellem arealer til tekniske installationer.

Et godt eksempel på afvigelse – (se billedet nedenfor)

Bebygget areal 155m2
Samlet tagetage 228m2
DER er behov for en professionel opmåling og ny registrering.

Vil du ringes op?

Parcelhus, flerfamilie, blandet erhverv og bolig, erhvervsejendom

Når vi er i gang med et Energimærke, eller en bygningsgennemgang, er det naturligt at sammenholde de registreringer vi foretager undervejs med BBR-meddelelsen; og det er uanset om det er et parcelhus, rækkehus, flerfamiliebolig, blandet erhverv- og bolig eller erhvervsejendom. Et eksempel kan være, om den korrekte varmekilde er anført; det kan jo i disse grønne omstillingstider handle om skift fra eksempelvis gasfyr til fjernvarme eller varmepumpe.

DT & M
er certificeret ved

Skal BBR-meddelelsen korrigeres?

Såfremt du som kunde ønsker, at vi ved fejl i BBR-meddelelsen, skal stå for at få rettet op på fejlene, således at den pågældende BBR-meddelelse bliver korrigeret, så skal vi aftale det – det kommer der en særskilt fast pris samt aftale for.

Men vi besidder ekspertisen i at få korrigeret BBR-meddelelsen ifh. til de aktuelle registreringer vi alligevel har foretaget under det igangværende arbejde, og vi ved eksakt

– Hvem skal vi have fat i, i den pågældende kommune
– Hvad skal de vide
– Hvordan skal vi overbringe dem korrektionerne

Derfor bistår vi gerne; vi har de aktuelle og faktuelle fornødne data, og den pågældende BBR-meddelelse fremstår hermed som den skal. Og vor erfaring er, at det tager i reglen ca. 1 døgn – så modtager kunden en opdateret BBR-meddelelse.

BBR validering