Trustpilot

Energimærkning erhverv

Energimærkning erhvervsejendomme Odense, Fyn

Energimærkning af erhvervs­ejendomme, bygninger, flerfamiliehuse samt boliger – Jeg tilbyder energimærke i Odense og på resten af Fyn & Trekantområdet.

Som din lokale energikonsulent på Fyn tilbyder jeg professionel energimærkning af erhverv, boliger, flerfamiliehuse og lignende. Når du står overfor et salg, bygningen skal overdrages til andre eller lejes ud, skal du rekvirere et energimærke, der er lavet ud fra energimærkningsordningen.

Jeg hjælper kunder med energimærke i Odense, Middelfart, Nyborg, Svendborg og hele Fyn samt Jylland.

Vil du ringes op?

Specialist i energimærkning til erhverv, erhvervsejendomme og af andre bygninger

Et energimærke er et lovkrav, men kun hvis du skal sælge eller udleje. Uanset hvad, kan det betale sig for de fleste at få lavet et energimærke. Det er en god mulighed for at få indblik i, hvad der kan foretages af forbedringer og optimeringer, der kan reducere energiforbruget (og dermed også den samlede energiomkostning på bygningen).

Jeg har fuldt ud styr på gældende lov om energimærkning af erhvervsejendomme

Typisk vil erhvervsejendomme indeholde andre og flere tekniske installationer end et normalt parcelhus. Her har jeg f.eks. også fokus på ventilationsanlæg/køleanlæg og anlæg ift. belysning mm. Alt dette skal der tages højde for sammenlignet med opmålinger af konstruktionen, undersøgelse af materialer og teknik samt tegninger.

Jeg bestræber mig altid på at lave præcise og grundige forslag til forbedringer. De kan gøre en stor forskel på det samlede energiforbrug hvis de implementeres.

 

DT & M
er certificeret ved

Få en professionel energikonsulent til at udarbejde energirapport for hus og andre ejendomme

Med en lang baggrund inden for teknik og stærke kompetencer indenfor beregninger, har jeg succesfuldt gennemført EMO 1 og EMO 2. De gør mig kvalificeret til at udføre energimærkning af ejendomme, både til erhverv og privat.

Har du brug for en varmetabsberegning i forbindelse med tilbygning eller ombygning af væsentlig karakter, udfører jeg også meget gerne det.

Uanset om du er privatperson eller virksomhed, er det altid en glæde at spare penge. Med de forbedringsforslag der også vil være at finde i rapporten, får du et klart billede af hvad der kan gøres for at spare penge på energiforbruget. Men den beskriver også hvordan, du kan få bygningen bedre placeret på energiskalaen; som er en stor fordel ved et kommende salg.

Energimærkning flerfamiliehuse

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster energimærke?

Energimærkning til erhverv varierer i pris. Det kommer f.eks. an på bygningens størrelse. Når det drejer sig om flerfamilieshuse og større erhvervsbygninger, vil der være mere at gennemgå for konsulenten. Det vil derfor tage længere tid og koste mere, end hvis det drejer sig om et almindeligt parcelhus / enfamiliehus. Er du interesseret i at høre om mit prisleje, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg laver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Hvor længe gælder energimærke?

Kort og præcist gælder det i 10 år og kan benyttes løbende i hele perioden ved salg og udlejning.

Kontakt mig for energimærkning til erhverv og erhvervsejendomme – Hjælp til energimærke i Odense og på resten af Fyn og Jylland

Står du overfor at skulle anskaffe et energimærke eller forny et eksisterende af en erhvervsejendom? Så kan du trygt tage fat i mig.

Kontakt mig gerne på telefon 24 60 39 40 for en uforpligtende snak om opgaven. Du er også velkommen til at kontakte mig skriftligt her.

Jeg hjælper erhvervskunder med opgaver i Odense, Svendborg, Nyborg, Assens, Middelfart og resten af Fyn samt Trekantområdet, Fredericia og Jylland.