Trustpilot

Hvem er jeg?

Jeg har altid været lidt af ”en teknik nørd”, med hang til godt håndværk; jeg byder derfor ind med en håndværksmæssig baggrund, som er udbygget med lederuddannelse samt en afsætningsmæssig uddannelse som HD(A).

Praktiker

Jeg har beskæftiget mig med teknisk salg i mere end 3 årtier, såvel på hjemmemarkedet som eksportsalg, men jeg har altid søgt at holde fast i den praktiske del, hvilket har bibragt mig den erfaring, at uanset hvor jeg har stået, så er det et faktum, at kan man demonstrere i praksis, hvad sagen handler om, slår det i reglen ”den rent teoretiske side”. Det har i al fald bragt mig den fordel, at jeg i de situationer, som jeg har stået i, har kunnet foretage både de bagved liggende beregninger – økonomiske og tekniske – samt kunne omsætte det i praksis. DET virker.

Grøn omstilling

I en tid, hvor hhv. krig, presser priserne på energi og gør grøn omstilling bydende nødvendig, er jeg af den opfattelse, at det er vigtigt, at vi i DK tager førertrøjen på, i den omstilling. Jeg har tidligere arbejdet med energi både i DK og i udlandet, og har altid været fascineret af, hvilke teknologiske forspring DK har, i forhold til andre lande – en udvikling og et forspring jeg ser gode muligheder for at bevare i fremtiden.

Når jeg går ind i noget, sker det 100%. Jeg har derfor taget uddannelserne som Energikonsulent I & II, og er meget passioneret omkring det faktum, at du som kunde hos Drejer Teknik & Miljø Aps, skal have så nøjagtigt et energimærke på din bygning og ejendom, som muligt. Jeg råder derfor over de mest aktuelle værktøjer og beregningsprogrammer, der skal til. Fordi det du får hos Drejer Teknik & Miljø Aps, skal stemme nøje overens med det, der bliver registreret på bygningen. Ellers bliver du som kunde ikke tilfreds.

Korrekt energimærke

Et korrekt registreret og beregnet energimærke fortæller dig, hvilket energibehov din bygning har. Det skal ligeledes fremkomme med en række energibesparende forslag, som giver et billede af hvilke energitekniske og økonomiske besparelser og reduktioner der kan opnås, såfremt de gennemføres. Og mulighederne er blevet mangfoldige de seneste 10 år. Den grønne omstilling er ikke længere for idealister. Grøn omstilling har opnået den status, at blive ”hårde økonomiske facts” grundet den teknologiske pallette af muligheder, som er blevet langt bredere, end den var tidligere; såvel for den private borger som i industri og i erhvervslivet i bred forstand.

Har jeg vundet din tillid?

Det skulle glæde mig, om du tager ”en tur” på min hjemmeside, og såfremt jeg vinder din tillid, skal du ikke tøve med at kontakte mig for en uforpligtende snak, om et ”stort” energimærke til erhverv eller ”lille” energimærke til enfamiliehuse.

Energikonsulent Fyn

DT & M
er certificeret ved